Rummo makaron anelli siciliani n.23 500g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Rummo makaron anelli siciliani n.23 500g
RUMMO 23 Anelli Siciliani: Włoski makaron Anelli. To jeden z najpopularniejszych i oryginalnych kształtów makaronu we Włoszech.
Dzięki pierścieniowemu kształtowi Anelli Siciliani najlepiej wykorzystuje sosy.
Element sycylijskiej tradycji kulinarnej. Idealnie nadaje się dodań pieczonych w piekarniku w połączeniu z sosami mięsnymi lub warzywnymi.
Makaron wytwarzany jest w procesie surowej obróbki, w której ciasto wytłaczane jest przez matryce z brązu poprzez wkładki wzbogacone mikrograwerami.
Składniki: mąka z pszenicy durum
Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1510kJ / 356kcal, Tłuszcz: 1,6g, w tym tłuszcze nasycone: 0,3g, Węglowodany: 69,5g w tym cukry: 3,1g, błonnik 2,9g, białko 14,5g, sól 0,005g.
Czas gotowania:3min
Waga:500g