Mussini ocet balsamiczny amaretto 250ml IT
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Dressingi Vinegar Bar produkowane są ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości składników i dedykowane są pionierom i odkrywcom nowych smaków i aromatów. Stworzone są dla klientów, którzy chcą wyróżniać się ze w świecie kulinariów jednocześnie ciesząc się niespotykaną przygodą sensoryczną. Vinegar Bar to zupełnie nowa koncepcja, która wprowadza świeżość do kuchni oraz barów z drinkami. Condimento jest całkowicie bezalkoholowe, ale wnosi smak znanych moktajli do codziennych potraw lub .. smak balsamico do odkrywczych koktajli. Różnorodność zastosowania jest przeogromna, wystarczy dodać parę kropel do gazowanej wody z lodem aby stworzyć orzeźwiający #mocktail. Tak samo w połączeniu z winami, również musującymi, mocnymi trunkami wykreujemy modne drinki, gdzie każdy będzie zadziwiony nowym odkryciem. Tak samo w potrawach, dodaj Vinegar Bar do deserów, serów, sashimi, tartarów, sałatek owocowych lub warzywnych. Ogranicza Cię tylko Twoja kreatywność.
Kilka propozycji zastosowania oraz receptury drników znajdziesz w dokumencie PDF widocznym na tej stronie lub pod linkiem: Receptury drinków Mussini Vinegar Bar .
Dressing balsamiczny z Modeny Vinegar Bar Amaretto wyprodukowany jest z z gotowanego białego moszczu winogronowego oraz białego octu winnego, ma wspaniały balans smaku o jedwabistej gładkości o świeżym finiszu i kwasowości 4% oraz gęstości o współczynniku 1.25. Skład: ocet winny, skoncentrowany moszcz winogronowy. gotowany moszcz winogronowy, naturalne esencje zapachowe i owocowe, aromaty, zawiera siarczyny. Pochodzenie: Modena, Włochy.
Składniki:
skoncentrowany moszcz winogronowy, gotowany moszcz winogronowy,
dressing amaretto 30%, syrop glukozowo-fruktozowy,
gotowany moszcz winogronowy, aromat amaretto,
Wartość odżywcza produktu | w 100 ml |
Wartość energetyczna | 951 kJ / 224 kcal |
Tłuszcz, w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,5 g <0,5 g |
Węglowodany, w tym: - cukry |
53 g 53 g |
Proteiny | <0,5 g |
Sól* | 0,06 g |